КВІ
Четвер
18
23:23

​Депутати облради звертаються до Кабміну щодо збільшення кількості працівників Укртрансбезпеки на Житомирщині

Сьогодні, 9 липня, під час 24-ї позачергової сесії обласної ради депутати підтримали звернення до Кабінету Міністрів України щодо збільшення граничної чисельності працівників Управління Укртрансбезпеки у Житомирській області.

За словами начальника управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Романа Крисюка, на Житомирщині наразі працює 5 габаритно-вагових комплексів, на яких постійний контроль на автошляхах області здійснюють лише 7 працівників Укртрансбезпеки.


«Габаритно-вагові комплекси для належної роботи в цілодобовому режимі мають обслуговувати 6 працівників на один такий комплекс. Тоді контроль буде здійснюватися у режимі 24/7», – наголошує Роман Крисюк.


Депутати підтримали та проголосували за звернення до Кабміну, адже завдяки збільшенню граничної чисельності працівників Укртрансбезпеки на Житомирщині вагові комплекси працюватимуть ефективніше.


Крім того, депутати запропонували внести до звернення ще прохання про збільшення кількості габаритно-вагових комплексів на території області для контролю за вантажоперевезеннями.

Вчора

Сторінки:
Нагору