БЕР
П'ятниця
29
10:48

​Діагностичний центр отримав нового керівника

В Коростені, 21 лютого, в Обласному міжрайонному діагностичному центрі представили нового керівника.

Заступник голови обласної ради Максим Вілівчук у діагностичному центрі представив нового керівника. Розпорядження про призначення Сергія Ковердуна виконуючим обов’язки директора Обласного міжрайонного діагностичного центру у м. Коростені підписав голова обласної ради 20 лютого.


«Бажаю керівнику сил та наснаги, витримки та терпіння. Сподіваюсь, заклад стане номер один у Коростені!», - наголосив Максим Вілівчук.


Сергій Ковердун виступив перед колективом і зауважив, що лише разом ми зможемо досягти успіху! «Ми будемо працювати разом. Перед нами багато викликів, я зроблю все можливе і неможливе щоб зберегти професійний колектив і щоб даний заклад процвітав і став найкращим не тільки по професійним якостям».


До відома: Основні напрями діяльності закладу: медична практика з надання послуг спеціалізованої медичної допомоги жителям Житомирської області постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС та будь-яким іншим особам в порядку та на умовах, встановлених законодавством України, розробка заходів, спрямованих на підвищення якості медичної допомоги пацієнтам, організація взаємодії з іншими закладами охорони здоров’я з метою забезпечення наступництва у наданні медичної допомоги на різних рівнях та ефективного використання ресурсів системи медичного обслуговування, створення економічних, матеріально-технічних та соціальних умов для підвищення якості медичної допомоги.

Вчора

Сторінки:
Нагору