КВІ
П'ятниця
19
21:44

​Дільничні офіцери поліції Коростенщини припинили понад 3,3 тисяч адмінправопорушень

З початку року до дільничних з тих чи інших причин звертались понад 1700 жителів Коростенщини. У результаті опрацювання цих повідомлень офіцери зупинили майже по пів тисячі порушень карантинних обмежень та фактів домашнього насильства, ще понад 300 – антиалкогольного законодавства та інші. Зокрема, 68 випадків дрібного хуліганства та чотири десятки дрібних крадіжок та інші.

Загалом же під час роботи на адміністративних дільницях офіцери поліції припинили та зафіксували 3 334 правопорушень, а також винесли 85 термінових заборонних приписів домашнім кривдникам.


Окрім того, розкрили 110 кримінальних правопорушень, у тому числі 18 незаконних зберігань наркотичних речовин. Однак найчастіше дільничним доводилось розбиратись з крадіжками чужого майна.


Також правоохоронці щоденно здійснюють нагляд за певною категорією осіб відповідно до встановлених законом обмежень щодо них. У результаті раптових перевірок виявлено 353 порушення. За кожним із цих фактів були оформлені відповідні адміністративні матеріали.


Шановні жителі Коростенщини! Інформуємо, що у разі необхідності ви можете звернутись безпосередньо до дільничного офіцера поліції за місцем розташування Коростенського райуправління (м. Коростень, вул. Грушевського, 5), кабінети № 4,6 у будні дні. Окрім цього, у с. Поліському (вул. Жмаченка, 50) та смт Іршанську (вул. Гулія, 7) функціонують поліцейські станції, де також проводиться прийом громадян. Цілодобово працює спецлінія «102».

Сторінки:
Нагору