КВІ
Четвер
25
12:41

​Дільничні офіцери встановили причетного до крадіжки з будинку у Черняхові

Жителька с. Жадьки повідомила до поліції, що з її оселі у м. Черняхові, зникли кухонна побутова техніка, газовий балон та з подвір’я домогосподарства – запчастини до автомобіля. Під час досудового розслідування правоохоронці встановили причетність до крадіжки 32-річного чоловіка.

До Черняхівських поліцейських звернулась 68-річна пенсіонерка із заявою про крадіжку. На місці події поліцейські з’ясували, що з будинку заявниці, де вона не була майже три тижні, зникли газові балон, плита, духовка та інше.


Під час огляду поліцейські встановили, що злодій потрапив у помешкання, підібравши ключ до дверей. У цей час в будинку нікого не було, тож він безперешкодно виніс кухонне обладнання.


Дільничні офіцери поліції встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний раніше судимий 32-річний місцевий житель.


Чоловік визнав свою провину. Правоохоронці встановлюють місце знаходження викраденого. Триває подальше досудове розслідування.


Відповідно до ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдало значної шкоди потерпілому, карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору