КВІ
Четвер
25
11:04

​Директор лікарні №1 м. Житомира розповів Житомирській ОВА про завершення монтажу ангіографа. ВІДЕО

Завдяки закупленому Міністерством охорони здоров’я України сучасному обладнанню на базі КП «Лікарня №1» Житомирської міської ради вже цього літа почало функціонувати відділення інтервенційної кардіології та реперфузійної терапії.

Новітнє обладнання дозволяє проводити понад 600 мініінвазивних оперативних втручань на рік та рятувати пацієнтів. Ангіограф дає змогу оперативно та точно діагностувати захворювання серцево-судинної системи людини. Це допоможе кардіологам максимально швидко надавати медичну допомогу у разі інфаркту міокарда.


Про етапи і нюанси роботи нового обладнання розповіли директор КП «Лікарня №1» Житомирської міської ради Володимир Мордюк та лікар-хірург серцево-судинний другої категорії Олег Сіміков.


«Ми отримали цей ангіограф Siemens завдяки програмі із закупки обладнання від Міністерства охорони здоров’я. Вже маємо всі нормативно-правові документи та ліцензії для подальшої експлуатації. Впевнений, що за допомогою цього апарата ми зможемо надавати планову та ургентну медичну допомогу жителям Житомирщини», — сказав Володимир Мордюк.


Більш детально дивіться у ВІДЕО нижче.

Нагадаємо, що в Андрушівській міській лікарні відремонтували та осучаснили операційний блок.

Вчора

Сторінки:
Нагору