КВІ
П'ятниця
19
07:16

​Двоє підполковників з Житомирщини стали заступниками керівника Шосткинського районного управління поліції

У Шостці представили нових керівників районного управління поліції ГУНП в Сумській області. Серед новопризначених - очільник підрозділу Ігор Нагорний та три його заступника. Керівником кримінальної поліції районного управління залишився Валерій Буслов.

04 січня 2021 року під час наради в Шосткинському районному управлінні поліції, на якій окрім співробітників підрозділу, були присутні представники влади Шосткинської об’єднаної територіальної громади, Шосткинського району та депутатського корпусу, Валерій Строкач, заступник начальника ГУНП області, представив особовому складу нового керівника та трьох його заступників.


Новопризначеним очільником районного управління поліції став полковник поліції Ігор Нагорний, який має великий досвід роботи на керівних посадах в органах внутрішніх справ.


Тимчасово виконуючим обов’язки заступника начальника Шосткинського районного управління поліції ГУНП області – начальником слідчого відділу призначено 43-річного підполковника поліції Юрія Лисака. Раніше він обіймав посаду начальника відділення розслідування злочинів у сфері господарської діяльності слідчого відділу Сумського відділу поліції ГУНП в Сумській області. До Сумщини підполковник працював у Житомирі на посаді заступника начальника відділу поліції – начальника слідчого відділу.


Заступником начальника з превентивної діяльності, поки що з приставкою тимчасово виконуючий обов’язки, став 45-річний підполковник поліції Сергій Рябушенко. Офіцер також з Житомирщини, де був керівником сектору кримінальної поліції одного з відділень.

Вчора

Сторінки:
Нагору