БЕР
Четвер
28
13:25

​Ефективна взаємодія усіх гілок влади — це забезпечення сталого розвитку Житомирщини, — Віктор Градівський

Сьогодні, 20 січня, заступник голови Житомирської облдержадміністрації Віктор Градівський провів робочу нараду з керівниками територіальних органів центральних органів виконавчої влади.

Участь у нараді також взяли директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА Наталія Арендарчук та начальник Управління екології та природних ресурсів ОДА Олександр Кондратюк.


Учасники наради обговорили питання взаємодії з облдержадміністрацією та спільні заходи на відповідних напрямах роботи у 2022 році.


«Забезпечення сталого розвитку регіону в цілому та територіальних громадах зокрема, потребує ефективної взаємодії облдержадміністрації, її структурних підрозділів з територіальними органами центральних органів виконавчої влади на багатьох напрямах діяльності, зокрема тих, що безпосередньо пов’язані з питаннями розвитку економіки області, забезпечення екологічної безпеки в регіоні, надання адміністративних послуг населенню та інших, дотичних до цих сфер», — сказав Віктор Градівський.


Також заступник голови ОДА зазначив, що облдержадміністрація не лише зацікавлена в ефективній взаємодії, але й всіляко сприятиме у вирішенні проблемних питань для отримання максимального результату від вжиття спільних заходів.


За підсумками наради було окреслено основні напрями роботи та спільні з облдержадміністрацією заходи для досягнення їх ефективного виконання у поточному році.

Вчора

Сторінки:
Нагору