БЕР
Четвер
28
22:17

​Фатальна ДТП під Житомиром - поліція встановлює особу загиблого

Дорожньо-транспортна пригода сталась 22 жовтня близько 23:10 на автодорозі Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський поблизу смт Гуйви. Нині поліцейські встановлюють всі обставини та просять громадян, які могли бути очевидцями автопригоди чи знають загиблого у ДТП чоловіка, надати інформацію слідству.

Попередньо, поблизу смт Гуйви Житомирського району водій автомобіля «DAF», 32-річний житель Чернівецької області, рухаючись у крайній правій смузі, здійснив наїзд на чоловіка-пішохода, який перетинав проїзну частину поза межами пішохідного переходу.


Унаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких загинув на місці пригоди. Нині поліцейські з’ясовують всі причини та обставини події та встановлюють особу загиблого. Його прикмети: вік близько 40-50 років, середньої тілобудови, середнього зросту, волосся темне.


Був одягнений в куртку темно-синього кольору, джинси чорного кольору, чорні кросівки з червоними вставками.


Шановні громадяни! Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, просимо зателефонувати за номерами (0412) 40-74-75, 40-73-04 чи на спецлінію «102».

Сторінки:
Нагору