БЕР
Вівторок
19
05:57

​Французька пекарня у Попільні забезпечує роботою місцевих жителів

Пекарня «Ле Мітрон» (Le Mitron_01) запрацювала у Попільні два місяці тому, але вже має своїх шанувальників смачної випічки. Власниця закладу – уродженка Тунісу Маріам Бен Амор.

Свого часу пані Маріам зацікавилася Україною для розвитку свого бізнесу. Вибір її випав на Попільнянщину, оскільки район в минулому славився своїм брендом – хлібом Попільнянський, який мав чудові смакові якості.


Віднедавна пані Маріам – вже успішний роботодавець. Адже широкий асортимент хліба, круасанів та різноманітних булочок привабив покупців і для забезпечення попиту потрібні були додаткові працівники. Для підбору персоналу господиня пекарні скористалася послугами служби зайнятості. Претенденти на вакансії пекаря та бухгалтера у Попільнянська районна філія Житомирського обласного центру зайнятості були знайдені оперативно і через два дні їхнього пришвидшеного стажування вже були працевлаштовані. Так, місцеві жительки Марина Пантелійчук та Лідія Орел отримали бажану й довгоочікувану роботу. Марина, кухар за освітою, вже мала трудовий досвід пекаря, тож неабияк зраділа такій пропозиції праці. Лідії ж тривалий час не вдавалось знайти прийнятну роботу через інвалідність та відсутність варіантів. Та з «Ле Мітрон» все склалось якнайкраще.


Нові робочі місця пані Маріам планує створювати у Попільні й надалі. Адже невдовзі має відкритися ще й кафетерій. Тож любителів поласувати оригінальною випічкою з кавою, чаєм чи сезонними напоями тут чекатимуть з нетерпінням. Господиня вже зараз докладає максимум зусиль, аби кожний відвідувач був задоволений рівнем обслуговування, завітав сюди не раз і рекомендував «Ле Мітрон» друзям, рідним і знайомим.

Вчора

Сторінки:
Нагору