БЕР
П'ятниця
29
13:54

​Голова обласної ради зустрівся з учасниками Міжнародного трейд-клубу

Економічний та експортний потенціал Житомирщини презентували 7 квітня членам Міжнародного трейд-клубу під час зустрічі, у якій взяли участь голова обласної ради Володимир Ширма та заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута.

Вітаючи гостей на теренах Житомирщини, очільник депутатського корпусу зазначив, що область має величезний економічний потенціал, а тому зацікавлена у інвесторах, які необхідні для розвитку і процвітання регіону.


«Впродовж багатьох років Житомирщина славиться своїм сільським господарством, своїми аграрними традиціями. Щорічно виробляється майже 2 млн тонн зерна. Наша область, як ніяка інша, багата на різноманітні корисні копалини - більше 100 видів. Ми завжди раді зустрічам з інвесторами, і будемо створювати сприятливі умови, аби іноземні бізнесмени відчували себе комфортно в нашій області», - сказав Володимир Ширма.


Президент трейд-клубу Андараш Кадар подякував керівникам області за теплий прийом і наголосив на важливості цієї зустрічі.


«Міжнародному трейд-клубу цього року виповнюється вже 25 років. Основна мета клубу – інформування іноземних дипломатів про економічний, експортний, науково-технічний потенціал України та окремих регіонів. Члени клубу регулярно відвідають регіони для зустрічі з місцевою владою, представниками бізнес-кіл для налагодження ділових контактів між іноземними інвесторами та регіонами. І сьогоднішня зустріч – початок більш тісного і плідного співробітництва з тими країнами, представники яких тут присутні», - відмітив Президент трейд-клубу.

Сторінки:
Нагору