БЕР
П'ятниця
29
13:37

​Голова СБУ з робочим візитом прибув до Житомира

В той час, як Україна постійно протистоїть загрозам гібридної війни, робота контррозвідки є одним з головних пріоритетів СБУ. Про це голова СБУ Іван Баканов заявив під час робочого візиту на Житомирщину, де зустрівся з новопризначеним керівником та особовим складом обласного управління Служби.

«У час неоголошеної війни ключовими напрямками нашої роботи є контррозвідка та захист національної безпеки держави. Ми маємо працювати на випередження, робите усе можливе, аби кожен громадянин України міг почувати себе в безпеці», - наголосив Голова СБУ.


Водночас він закликав діяти комплексно, адже для досягнення цієї мети важливі всі напрями роботи Служби.


Іван Баканов проінспектував роботу управління, детально ознайомився із результатами його діяльності та проблемами області.


Окремо Голова Служби безпеки ознайомився з рівнем матеріально-технічного забезпечення Житомирського обласного управління та умовами роботи в ньому.


«Оперативний співробітник – найважливіша ланка у нашій роботі. Його забезпечення – предмет щоденної уваги керівництва Служби», - підкреслив Іван Баканов.


Нагадаємо, 13 травня Президент України Володимир Зеленський призначив очільником управління СБУ на Житомирщині Сергія Лисака.

Сторінки:
Нагору