БЕР
П'ятниця
29
14:36

​Громадський транспорт Житомира відновлює перевезення пасажирів без перепусток

З 1 серпня пасажири можуть користуватися житомирським громадським транспортом без спеціальних перепусток. Рішення виконавчого комітету міської ради від 06.04.2020 №423 «Про організацію перевезення громадським транспортом на час обмежувальних заходів щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID -19 визнано таким, що втратило чинність.

Зауважено, що обмеження стосовно кількості пасажирів у салоні транспортного засобу залишаються: пасажирів має бути не більше, ніж посадкових місць. Масочний режим, дотримання санітарних та протиепідемічних заходів – обов’язкова умова.


«Введення спецперепусток дало можливість розвантажити громадський транспорт, аби люди, які працюють, могли дістатися до роботи.На сьогодні більшість міст проїзд по перепустках в громадському транспорті відмінили", - зазначив Констянтин Підпокровний, начальник управління транспорту і зв’язку міської ради.


Нагадаємо, що режим перепусток в міському громадському транспорті діяв з 6 квітня 2020 року. Спеціальні перепустки давали право на проїзд у години пік в громадському транспорті.

Сторінки:
Нагору