БЕР
П'ятниця
29
14:15

​Хорошівські поліцейські встановили причетного до викрадення мотоцикла

Оперативники карного розшуку Хорошівського відділення поліції отримали докази причетності жителя району до незаконного заволодіння транспортним засобом. Триває досудове розслідування. Поліцейські закликають власників двоколісників подбати про безпеку свого майна.

12 травня до Хорошівського відділення поліції звернувся 50-річний житель селища Іршанська із повідомленням про те, що вночі хтось викрав з його підсобного приміщення мотоцикл «ІЖ» та документи на ім’я заявника.


Працівники слідчо-оперативної групи, які виїжджали на місце події, встановили, що ймовірний злодій потрапив усередину, зірвавши навісний замок.


У ході проведених заходів розшуківці викрили чоловіка, причетного до незаконного заволодіння. Це раніше судимий за майнові злочини 32-річний житель с. Турчинки. Чоловік визнав свою провину та розповів, що викрав транспортний засіб з метою… використання запчастин для свого мотоцикла, оскільки мав такий самий.


У рамках подальшого досудового розслідування за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України чоловіка також перевіряють на причетність до інших подібних злодіянь, вчинених на території району.


За чинним законодавством йому може загрожувати від 5 до 8 років ув’язнення.

Сторінки:
Нагору