КВІ
П'ятниця
19
14:18

​Хорошівський район: бійці ДСНС врятували від знищення вогнем житловий будинок і сарай

01 грудня о 12:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Давидівка Хорошівського району. Займання виявила сусідка, яка побачив, що із-під даху сусідського будинку виходить дим, підійшла ближче та з’ясувала, що в зачиненій веранді вже вирує полум’я. Господарів на той момент вдома не було.

По прибуттю до місця події бійці ДСНС встановили, що конструкції веранди вже обвалилися, а полум’я поширилось далі – на покрівлю будинку. Також існувала загроза подальшого розповсюдження вогню на господарчу споруду, розташовану поруч.


Негайно приступив до гасіння, рятувальникам вдалося локалізувати пожежу о 13:07. Ще деякий час вони проводили розбір конструкцій веранди та даху будинку, зважаючи на що загоряння ліквідовано о 14:05.


Силами фахівців ДСНС вдалося не допустити розповсюдження вогню на житлові кімнати будинку та зазначений сарай. Але вогонь встиг знищити веранду та дах оселі.


Ймовірна причина займання – необережне поводження з вогнем. Адже напередодні у господарки були гості, які палили у веранді і могли не загасити недопалок. Але остаточну причину наразі встановлюють правоохоронці.

Вчора

Сторінки:
Нагору