КВІ
Четвер
18
20:40

​Хворих на COVID-19 з Коростенщини направлятимуть в лікарні Овруча та Малина

Через стовідсоткову завантаженість Коростенської міської лікарні жителів Коростенщини, які хворіють на COVID-19, направлятимуть в лікарні Овруча та Малина. Про це під час брифінгу в облдержадміністрації повідомив очільник обласного управління охорони здоров'я Микола Суслик:

"Стовідсоткова завантаженість у Коростенському районі, тому змінені маршрути. В нас визначені 12 лікарень першої хвилі – тільки вони на сьогодні можуть надавати медичну допомогу хворим на коронавірус, тому частина пацієнтів з Коростенщини буде перенаправлена на Овруч, частина – на Малин".


За словами Миколи Суслика, станом на 7 вересня напружена ситуація також і в місті Житомирі – в центральній міській лікарні №1 завантаження ліжок хворими на коронавірус складає 65%. Тому обласна влада звернулася до Міністра охорони здоров'я Максима Степанова з проханням додатково включити дві лікарні другої хвилі – у Хорошеві та Житомирську міську лікарню №2 – у перелік закладів для надання допомоги хворим на COVID-19 та тим, у кого є підозра на коронавірус.

Вчора

Сторінки:
Нагору