БЕР
П'ятниця
29
10:10

Ігор Гундич​: ​За 2 роки Житомирський онкодиспансер має стати одним із кращих закладів у державі

Реконструкція Житомирського обласного онкодиспансеру – один із масштабних медичних проектів для області, який реалізовуватимуть за кошти Державного фонду регіонального розвитку у 2018-2019 рр. У центральному приміщенні вже розпочались роботи із утеплення фасаду.

Хід проведення робіт оглянув голова Житомирської ОДА Ігор Гундич сьогодні, 28 серпня, під час виїзної наради щодо реконструкції онкодиспансеру. Участь у нараді також взяв голова Житомирської облради Володимир Ширма та заступник голови ОДА Роман Щебетов.


«Онкодиспансер – починаємо з малого і в перспективі вийдемо на потужний об‘єкт. Стартували з роботами з термосанації центрального приміщення. Далі – прибудова. На це із ДФРР і обласного бюджету в цьому році спрямували 15 млн грн. За 2 роки онкодиспансер має стати одним із кращих у державі за умовами лікування та обладнанням для хіміотерапії», – прокоментував голова ОДА Ігор Гундич після наради.


Реконструкцію онкодиспансеру розпочали із утеплення центрального приміщення.


У 2018 році на роботи у термосанації та добудови до центрального корпусу спрямують 15 млн грн – по 7,5 млн грн з коштів ДФРР та обласного бюджету. Лише після завершення виготовлення проектної документації буде відомо загальну вартість реконструкції об’єкту. Проте вже зараз відомо, що планують провести перепланування, а також створити комфортні умови для пацієнтів та придбати сучасне обладнання, аби диспансер був одним із кращих в державі.

Вчора

Сторінки:
Нагору