КВІ
Субота
20
05:11

​Інформація про замінування у малинській школі не підтвердилася, - поліція

Жодних вибухових пристроїв або предметів, які могли б становити загрозу для людей, ні у приміщенні загальноосвітнього закладу, ні довкола нього не виявлено. Тривають заходи зі встановлення особи автора хибного повідомлення.

Близько 10:20 ранку 8 грудня на електронну пошту однієї із загальноосвітніх шкіл м. Малина надійшов лист про небезпеку для людей. Одразу ж після отримання тривожної інформації до загальноосвітнього закладу виїхали слідчо-оперативна група Малинського відділення поліції, фахівці вибухотехнічного підрозділу та представники інших правоохоронних відомств і екстрених служб.


Поліцейські обмежили доступ до приміщення школи та потенційно небезпечної території довкола. Навчальний процес у вказаному закладі освіти довелося припинити. З будівлі були евакуйовані майже 800 учнів і працівників.


Фахівці вибухотехнічної служби, застосовуючи службового собаку та спеціальні технічні засоби, провели ретельний огляд приміщень школи та навколишньої території. За його результатами жодних вибухових пристроїв або предметів, які могли б становити загрозу для людей, не виявлено.


Інформація про подію належним чином зареєстрована. Тривають заходи зі встановлення особи автора неправдивого повідомлення.

Теги: Малин

Вчора

Сторінки:
Нагору