КВІ
Четвер
25
13:42

​Керівництво Служби судової охорони Житомирщини зустрілося з новопризначеним заступником голови ОДА

У Житомирі відбулася робоча зустріч керівництва Територіального управління Служби судової охорони з новопризначеним заступником голови Житомирської облдержадміністрації з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександром Федьком. Зустріч відбулася в Житомирській ОДА 26 січня, відразу після офіційного представлення нового заступника.

Темою зустрічі було налагодження ефективної взаємодії щодо забезпечення безпеки життя й здоров’я громадян, які відвідують органи та установи системи правосуддя, взаємодія Служби судової охорони з органами місцевої влади та правоохоронними органами щодо профілактики злочинності і включення Територіального управління до регіональних програм з питань громадської безпеки.


Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби судової охорони Геннадій Герасимчук та його заступник із забезпечення полковник Служби Анатолій Новіцький привітали Олександра Федька з призначенням на посаду та поінформували про стан та перспективи розвитку Служби судової охорони на Житомирщині.


«Як державний орган з правоохоронними функціями Служба судової охорони в регіоні працює з жовтня 2019 року. На сьогодні під нашою охороною перебувають 20 з 30-ти об’єктів судів, органів та установ системи правосуддя Житомирської області, до кінця року заплановано взяти під охорону всі суди регіону», - поінформував полковник Служби Геннадій Герасимчук.


Для постійного моніторингу обстановки на вулицях, що прилягають до судових установ, та своєчасного реагування на її зміни обговорювалося питання включення територіального управління Служби судової охорони до «Комплексної програми забезпечення охорони прав та свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку у Житомирській області на 2021-2025 роки».


«Питання забезпечення громадської безпеки та профілактики правопорушень у регіоні є дуже важливими, тому ми вивчимо питання включення Служби судової охорони до обласної програми з протидії злочинності та забезпечення безпеки життя і здоров’я громадян», - запевнив Олександр Федько.

Вчора

Сторінки:
Нагору