БЕР
П'ятниця
29
17:39

​Київщина: Поки медики рятували жінку від сильного алкогольного сп'яніння, житомирянин вбив знайомого

До швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що в селищі Коцюбинському жінка перебуває у стані сильного алкогольного сп'яніння та потребує медичної допомоги. Прибувши за вказаною адресою, лікарі побачили компанію відпочивальників, які вживали алкогольні напої.

Поки медики надавали допомогу жінці, якій стало зле, між двома чоловіками виникла сварка, яка переросла у бійку. 63-х річний місцевий житель з тієї ж компанії намагався зупинити бійку, однак один з чоловіків вдарив його у голову, внаслідок чого чоловік втратив свідомість. Під час транспортування потерпілого до лікарні, у кареті швидкої допомоги він помер. Про це лікарі повідомили до поліції.


Правоохоронці встановили особу зловмисника та затримали його у порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився 60-річний уродженець селища Горбулів Житомирської області.


Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч.2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років

Сторінки:
Нагору