КВІ
Вівторок
16
19:48

​Київські митники вилучили у житомирянина вантажний тягач DAF через спробу нелегально ввезти в Україну цигарки

Не зекономив. Житомирянин втратив вантажного тягача DAF вартістю 23 тисячі доларів США через спробу нелегально ввезти в Україну цигарки. Ціна питання виявилась зависокою як для 40 блоків.

Надвечір з боку Білорусі в пункт пропуску «Виступовичі» під керуванням житомирянина прибув вантажний тягач з цистерною бітуму.


Під час проведення спільного митно-прикордонного контролю співробітниками Київської митниці та Житомирського прикордонного загону було виявлено приховані від митного контролю 40 блоків сигарет «DENIM» без акцизних марок з написом на них «For duty free sale only». Невеликими партіями сигарети були сховані у чотирьох локаціях: конструктивній порожнині для радіостанції, в кабіні у люці над головою, конструктивній порожнині під спальним місцем та у пластмасовому бідоні.


Всі конструктивні порожнини були спеціально обладнані для цього та попередньо піддавалися розбиранню, монтажу тощо. За виявленим фактом Київською митницею складено протокол за ознаками ст 483 Митного кодексу України - приховування від митного контролю.


Сигарети та вантажний тягач митниками вилучено за цим протоколом.


Нагадаємо, що санкції статті передбачають штраф у розмірі 100 відсотків від вартості предметів правопорушення, їх конфіскацію та конфіскацію транспортних засобів із спеціально виготовленими тайниками (сховищами), в яких вони переміщувалися.

Вчора

Сторінки:
Нагору