БЕР
П'ятниця
29
17:27

​Київські поліцейські затримали двох чоловіків за пограбування житомирянина

Так зловмисники «віддячили» чоловіку, який пригостив їх алкогольними напоями. За наданими прикметами поліцейські полку особливого призначення №1 оперативно затримали підозрюваних. Тепер їм загрожує до шести років позбавлення волі.

До чергової частини Дніпровського управління поліції звернувся 45-річний уродженець Житомирщини, який повідомив що на проспекті Соборності двоє наглядно знайомих побили та забрали його наплічник. Черговий відразу передав інформацію про злочин усім патрулям.


Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що напередодні потерпілий шукав хостел, а тим часом на вулиці зустрів двох невідомих, які обіцяли допомогти. Щоби віддячити своїм «помічникам», чоловік пригостив їх спиртними напоями. Однак у ході застілля зловмисники вдарили житомирянина пляшкою по голові, забрали його сумку з документами, грішми, мобільним телефоном і втекли.


«За наданим описом столичні спецпризначенці затримали двох чоловіків. Вони тільки вийшли з ломбарду на проспекті Миру, куди здали мобільний телефон потерпілого. Ними виявилися місцеві мешканці, 1986 років народження, які раніше потрапляли у поле зору правоохоронців за крадіжки та хуліганство. Потерпілого у задовільному стані госпіталізували до медичного закладу», – додав начальник управління.


Фігурантів затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За скоєне їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Сторінки:
Нагору