БЕР
Четвер
28
12:06

​Колишній офіцер СБУ став новим заступником губернатора Житомирщини

26 січня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко офіційно представив свого нового заступника та представника Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю.

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 20.01.2021 № 4-к заступником голови ОДА з питань взаємодії з правоохоронними органами став Олександр Федько.


Крім того, з 26 січня представником Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю в Житомирській обласній державній адміністрації стала Неля Ковалюк.


На урочистому представленні також були присутні заступник голови ОДА Юрій Оханський, керівник апарату ОДА Олег Шарварко, а також керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.


Віталій Бунечко привітав Нелю Ковалюк із призначенням на нову посаду та побажав плідної співпраці у напрямку розвитку інклюзії у Житомирській області.


“Дякую за підтримку та довіру. Ми разом продовжимо ті починання, які були вже напрацьовані. Вірю, що зможемо створити справжнє інклюзивне товариство у Житомирській області та Україні”, — сказала Неля Ковалюк.


Заступнику з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександру Федьку голова ОДА побажав плідної та скоординованої співпраці у правовому полі.


“Дякую за можливість працювати й надалі у команді, але вже на іншій посаді. Я впевнений, що ми зможемо налагодити механізми плідної взаємодії та розвиватимемо Житомирщину разом”, — сказав Олександр Федько.


Довідково. Федько Олександр Олександрович народився 21 червня 1986 року у м. Києві. У 2008 році закінчив Національну академію Служби безпеки України, у 2011 р. – Національну академію внутрішніх справ. Спеціальність: «Правознавство». Кваліфікація: юрист. Трудова діяльність: 07.2003-07.2008 – курсант Національної академії Служби безпеки України, м. Київ; 07.2008-12.2019 – військова служба в органах Служби безпеки України на посадах осіб офіцерського складу; 12.2019-01.2021 – радник голови патронатної служби апарату Житомирської обласної державної адміністрації; з 01.2021 – заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації з питань взаємодії з правоохоронними органами.

Вчора

Сторінки:
Нагору