БЕР
П'ятниця
29
12:15

​Коростенські поліцейські припинили реалізацію безакцизного алкоголю у двох селах району

18 лютого дільничні офіцери Коростенського райуправління поліції під час профілактичного рейду в с. Малій Зубівщині в одному з магазинів зафіксували продаж безакцизної продукції. Тижнем раніше таке ж порушення офіцери припинили в с. Клочевому. В обох випадках поліцейські склали відповідні адміністративні матеріали, а алкоголь невідомого походження вилучили.

Правоохоронці продовжують превентивні заходи щодо попередження та припинення фактів продажу безакцизними товарами. Для цього проводять рейди по магазинах та місцям можливої стихійної торгівлі тощо.


Так, 9 лютого в с. Клочевому дільничні зафіксували, як 29-річна жінка продавала з рук безакцизний алкоголь невідомого походження. Відносно «підприємиці» поліцейські склали адміністративний протокол за ч. 3 ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами, в частині торгівлі з рук) КУпАП. Санкція цієї статті передбачає штраф від 3400 до 10200 гривень з конфіскацією предметів торгівлі. На місці дільничні вилучили 20 пляшок алкоголю різного об’єму.


А 18 лютого торгівлю безакцизним алкоголем поліцейські Коростенського РУ виявили в одному з магазинів с. Малої Зубівщини. Тут вилучили 33 пляшки такої продукції, а відносно продавчині склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності). Жінці загрожує штраф від 17000 до 34000 гривень.


Загалом з початку року дільничні офіцери Коростенського райуправління поліції перевірили понад 60 закладів торгівлі. Заходи із попередження нелегального обігу підакцизних товарів тривають і надалі.

Вчора

Сторінки:
Нагору