БЕР
П'ятниця
29
12:23

​Коростишівські поліцейські вилучили наркотики у двох місцевих жителів

Під час санкціонованого обшуку в домоволодінні жителя районного центру поліцейські виявили нарковмісні рослини та сипучу речовину у господаря та вже розфасований порошок і електронні ваги у його гостя. Нині триває досудове розслідування.

21 жовтня поліцейські провели заходи, що стали результатом розслідування факту розповсюдження наркотиків у м. Коростишеві. Відтак за відповідною судовою ухвалою в домогосподарстві 42-річного місцевого жителя під час слідчих дій виявлено пакунок з висушеними рослинами снодійного маку (так звану макову соломку), подрібнену рослинну масу та паперовий згорток з сипучою кристалічною речовиною.


Водночас під час обшуку поліцейські застали в гаражі гостя господаря, 45-річного коростишівця. Як з’ясувалось, чоловік зберігав при собі згортки з вже розфасованою кристалічною речовиною, пластиковий контейнер з порошком та електронні ваги.


Усі обставини задокументували працівники слідчо-оперативної групи Коростишівського відділу поліції. Виявлене слідчі вилучили та у подальшому направлять на дослідження у Житомирський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.


Нині триває досудове розслідування за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Водночас поліцейські перевіряють фігурантів щодо причетності до розповсюдження наркотичних засобів на території міста та з’ясовують походження речовин.


Законодавством таке правопорушення карається штрафом від 1000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору