КВІ
П'ятниця
26
02:02

​Любарські поліцейські встановили причетних до грабежу вінничанина

21 липня до поліції звернувся житель м. Вінниці із повідомленням про пограбування. Поліцейські оперативно розшукали причетних до правопорушення. Нині розпочато досудове розслідування.

До поліції звернувся 62-річний житель м. Вінниці та повідомив про пограбування. Чоловік розповів, що напередодні увечері йшов вулицею в одному із сіл Любарської громади на гостини, коли незнайомці з його кишені вирвали гаманець та відібрали рюкзак. У результаті чоловік втратив документи та близько 800 гривень.


На місці події працювала слідчо-оперативна група Любарського відділення поліції.


Оперативники кримінальної поліції місцевого відділення, зібравши більш детальну інформацію щодо обставин події, встановили осіб ймовірних грабіжників. Ними виявилися двоє місцевих жителів, віком 22 та 36 років. У них правоохоронці вилучили частину викраденого у вінничанина.


Наразі досудове розслідування проводиться за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж) КК України. Чинним законодавством таке кримінальне правопорушення, вчинене в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору