БЕР
П'ятниця
29
15:06

​Сергій Сухомлин: Маємо допомогти бізнесу легше перенести січневі карантинні обмеження

Локдаун, який Кабмін планує запровадити в Україні з 8 до 24 січня, аби сповільнити темпи поширення коронавірусу, буде відчутним для малого й середнього бізнесу та ФОПів. Житомирські підприємці вкрай стурбовані, що через січневі обмеження можуть не тільки втратити свої доходи, а й понести значні збитки.

Про вплив січневого локдауну на діяльність суб’єктів господарювання йшлося сьогодні, 21 грудня, під час зустрічі підприємців, керівників ринків та торговельних центрів Житомира з міським головою.

До понеділка сторони мають розробити свої пропозиції, які будуть обговорені та враховані при прийнятті подальших рішень.


«До понеділка мають визначити, який ринок яку знижку дає підприємцям. Це стосується і торговельних центрів... Зрозуміло, що платежі, які є обов’язковими: охорона, електроенергія та інші. Решта ж платежів мають бути мінімізовані… Вдячний підприємцям і власникам ринків та торговельних центрів за розуміння», - каже Сергій Сухомлин.

Місто, в свою чергу, перегляне свої можливості в межах чинного законодавства, аби суб’єкти господарювання набагато легше могли перенести січневі карантинні обмеження.

Сторінки:
Нагору