БЕР
П'ятниця
29
09:21

​Мер Житомира зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Словенія в Україні Томажем Менціном

Сьогодні, 24 жовтня, у Житомирі міський голова Сергій Сухомлин та Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Словенія в Україні Томаж Менцін обговорили напрямки співпраці.

«Дякуємо Вам за постійну підтримку нашого міста. Житомир відкритий для співпраці та ділового партнерства Ми вдячні за те, що протягом декількох років ми тісно співпрацюємо та реалізуємо нові проекти і готові надати максимальну підтримку нашим партнерам», - наголосив міський голова.


У ході розмови було обговорено перспективи щодо взаємодії між Житомиром та Словенією, а також шляхи налагодження дієвих контактів у розбудові інфраструктури міста Житомира.


«У нас склалася досить позитивна співпраця з місцевою владою. Впевнений, що в нас є набагато більший потенціал і можливості для співробітництва, які ми можемо розвивати», – сказав Томаж Менцін.


Участь у зустрічі також взяли заступник міського голови Світлана Ольшанська, директор Центру міжнародного розвитку та співробітництва Республіки Словенія пан Клемен Потісек, Почесний консул Республіки Словенія в Житомирі Майя Мартиненко, директор комунального підприємства «Житомирводоканал» Андрій Нікітін, директор комунального підприємства «Центр інвестицій» Ігор Гречковський.


Директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін розповів про проєкти, які можуть бути реалізовані у Житомирі за кошти Уряду Словенії: «Сьогодні мова йшла про два грантові проекти від Урядового Словенського фонду, а саме: будівництво сонячної електростанції та реконструкція головної каналізаційної насосної станції».

Вчора

Сторінки:
Нагору