БЕР
П'ятниця
29
00:45

​Мешканець Києва отримав ножове поранення під час сутички в Житомирській області

У Радомишлі поліція затримала причетного до поранення киянина

Як повідомляють в ГУНП Житомирської області, 7 березня до лікарні у місті Радомишль з пораненням грудної клітини потрапив 28-річний житель столиці. Поліцейські встановили, що травму чоловікові завдав його знайомий під час спільного розпиття спиртного. Причетного до завдання тілесних ушкоджень затримали, триває досудове розслідування.


За офіційною інформацією, повідомлення про доставлення до медичного закладу пораненого надійшло до поліції близько 11:10. Відтак за адресою, звідки «швидка» забрала чоловіка, прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські провели огляд місця події, вилучили низку речових доказів та опитали ймовірних свідків та очевидців.


Як з’ясувалось, цього дня за місцем проживання спільного знайомого серед інших гостей перебували 32-річний житель м. Радомишля та 28-річний киянин. Всі разом вони вживали спиртне. У якийсь момент між двома чоловіками виникла суперечка, у ході якої старший суперник завдав молодшому ножове поранення грудної клітини. Зрозумівши, що його опонент потребує медичної допомоги, чоловік викликав «швидку».


Відтак 32-річного містянина, причетного до завдання тілесних ушкоджень, правоохоронці затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.


Триває з’ясування всіх обставин у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору