КВІ
Четвер
25
22:04

​Минулої доби бердичівські рятувальники ліквідували дві пожежі в житлових будинках

6 жовтня о 19:30 до Служби порятунку «101» м. Бердичів надійшло повідомлення про загоряння покрівлі приватного житлового будинку по вул. Черняховського. На місце події виїхали фахівці 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Зі слів господарів, у них почало блимати світло. А коли вийшли на вулицю, то побачили, що вогнем вже охоплена покрівля по всій площі.

Для підвозу води на місце події керівник гасіння пожежі залучив додаткове відділення вогнеборців. Вже за пів години вони зупинили розповсюдження горіння, а ще через 30 хвилини – о 21:30 – пожежу ліквідували. Бійцям ДСНС вдалося не допустити поширення вогню всередину приміщень. Лише у коридорі на площі 4 кв.м. стався обвал глиняного перекриття, що намокло. Також вогнем знищено покрівлю по всій площі оселі.


Попередня причина займання – коротке замкнення електромережі. Остаточна – наразі встановлюється.


Окрім цього, зранку бердичівські рятувальники загасили займання у закинутому нежитловому будинку на 4-х господарів по вул. Вінницькій. Всередині спалахнуло сміття на площі 4 кв.м. Сусіди розповіли, що там часто перебувають безхатченки, і це вже не перша пожежа цього року.

Сторінки:
Нагору