БЕР
П'ятниця
29
13:52

​Минулої доби на Житомирщині вогнем пройдено 13 гектарів території

На жаль, рятувальникам щодня доводиться ліквідовувати пожежі в природних екосистемах. Причиною пожеж здебільшого є спалювання людьми залишків рослинності та сміття.

Так, протягом минулої доби на території області виникло 23 пожежі, з них 11 на відкритих територіях. Палала суха трава у м. Бердичеві, Новограді-Волинському, в Овруцькому, Коростишівському, Ємільчинському, Лугинському, Хорошівському, Любарському та Бердичівському районах. Загалом вогнем пройдено 13 гектарів території.


Окрім цього, горіло сміття у м. Житомирі, Коростені, смт Романів, в селах Піщаниця Овруцького та Гришківці Бердичівського районів на загальній площі понад 500 м².


Тож, управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи облдержадміністрації в черговий раз звертається до громадян з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки та проявляти обережність при поводженні з вогнем. Перш, ніж запалити сірник, варто замислитися над тим, наскільки небезпечною може стати поява вогню поблизу житлових будинків, господарських споруд та лісових насаджень!

Сторінки:
Нагору