БЕР
П'ятниця
29
01:04

​Мін'юст повернув Зіновія Парамонова на посаду керівника Житомирського лабораторного центру

З 7 вересня, згідно наказу Міністра юстиції Дениса Малюськи від 4 вересня 2020 року, опублікованому на сайті Міністерства юстиції України, Зіновія Парамонова повернули на посаду керівника Житомирського обласного лабораторного центру.

У коментарі Суспільному Зіновій Парамонов розповів, що після того, як його звільнили з посади керівника лабцентру, він звернувся до антирейдерського комітету Міністерства юстиції України:


"Там є колегія, яка розглядає такі питання. Нас запросили на комісію, ми подали всі документи і там наше питання розглянули. Плюс – у нас був висновок комітету Держпраці України про те, що моє звільнення було незаконним, бо мене незаконно відсторонили з посади і незаконно на цю посаду прийняли іншу людину згідно наказів Міністерства охорони здоров'я. Це питання вони розглядали близько місяця, і от 4 вересня на сайті Міністерства юстиції України з'явилася інформація, що мою скаргу частково задоволено".


Зіновій Парамонов розповів, що з 7 вересня офіційно перебуває на своєму робочому місці в обласному лабцентрі:


"Скаргу задовольнили частко, бо у мене були ще деякі вимоги, але основну вимогу – поновити мене на робочому місці – Міністерство юстиції задовольнило. Мене автоматично було поновлено в списку керівників, з яким працює казначейство, податкова і банк. Я вже отримав право на підписи на банківські документи, тобто, я вважаюся поновленим на роботі".


За словами Зіновія Парамонова, керівник обласного лабцентру Олександр Зарицький, якого призначили після звільнення Зіновія Парамонова, не погоджується з таким рішенням Міністерства юстиції:


"Він з цим рішенням не погоджується, але всі документи вже є. Я йому запропонував піти цивілізовано – так, як і я".

Вчора

Сторінки:
Нагору