БЕР
Вівторок
19
04:37

​Тетяна Лагнюк: Мої однострій, погони та жетон – моя особлива гордість

Сьогодні в рамках проєкту до 8 березня #ЖінкиССО_хтовони ми розповімо про співробітницю Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області, надзвичайно талановиту жінку з різносторонніми інтересами, майора Служби Тетяну Лагнюк, яка в грудні 2019 очолила службу інформаційно-аналітичної роботи управління.

Красуня, лідер з дитинства, відмінниця навчання, вона завжди брала участь у всіх шкільних святах, конкурсах та змаганнях. Співала, танцювала, навчалася в художній школі. За першою освітою – педагог і музикант, за покликанням – правоохоронець, для якого офіцерські честь та звитяга є найвищою цінністю.


Тетяна - турботлива дружина й ніжна мама для 5-річного синочка Олексійка, вміла господиня. Захоплюється читанням та вишивкою, серед робіт майстрині - вишиті сорочки для чоловіка та сина. Людина всесторонньо розвинена, творча і відповідальна. Все, що вона робить, доводить до досконалості і постійно перебуває у пошуку себе.


Про себе майор Тетяна Лагнюк розповідає:


«Я щаслива людина – я мама, дружина, донька, я займаюся улюбленою справою. Мій однострій, погони та жетон – моя особлива гордість, це роки наполегливої праці над собою, пошуки свого призначення у житті, це загартовування характеру, долання труднощів заради руху вперед, постійне підвищення професійної майстерності.


Я спробувала себе у різних професіях, адже за плечима маю три вищих освіти, та неочікувано для себе зрозуміла, що робота в правоохоронних органах і є моє покликання. Я пройшла шлях від молодшого сержанта до майора. Починала свою службу в спецпідрозділі судової міліції «Грифон», в ті часи, коли жінка в силових структурах була радше виключення, ніж правило. Це непростий вибір, але і зараз я обрала б той самий шлях. Після реформування правоохоронної системи успішно пройшла переатестацію та продовжила службу в Головному управлінні національної поліції в Житомирській області. За час роботи в правоохоронних органах я здобула безцінний досвід, знання, вольову стійкість, за що безмежно вдячна своїм колегам. У листопаді 2019 року я пройшла конкурс в Службу та з грудня того ж року обіймаю посаду начальника служби інформаційно-аналітичної роботи територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області.


За час роботи в силових органах мені неодноразово доводилось переконувати і доводити, що ти лише на перший погляд тендітна і емоційна жінка, насправді за своїми професійними і діловими якостями не поступаєшся чоловікам і абсолютно заслужено обіймаєш свою посаду. Звичайно, ця робота вимагає самовіддачі, професіоналізму, відповідальності внутрішньої дисциплінованості, що спонукає мене постійно працювати над собою.


У Службі я зустріла однодумців, які, як і я, прагнуть до позитивних змін у нашому суспільстві, прагнуть побудувати незалежну правову державу, які, як і я, вірять у те, що Україна обов’язково займе гідне місце у світі, а наші діти будуть жити у гармонійному красивому справедливому суспільстві. Я щиро вірю, що у нас це вийде!».

Вчора

Сторінки:
Нагору