БЕР
Четвер
28
17:19

​На автодорогах державного значення Житомирщини вночі працювали понад пів сотні дорожників

На Житомирщині – мокрий сніг, з ночі на дорогах державного значення області працює спецтехніка. Про це Суспільному розповіла речниця Служби автомобільних доріг у Житомирській області Світлана Чернях-Кондрацька. За її словами, вночі на автодорогах області працювало більше 40 механізмів та 53 дорожника.

"Проводили очищення проїжджої частини доріг від снігової каші та, за потреби, обробляли покриття протиожеледною сумішшю, – каже Світлана Чернях-Кондрацька. – Проїзд забезпечено. Працюємо далі".


Світлана Чернях-Кондрацька каже, що Служба автомобільних доріг керується в роботі новими рекомендаціями Укравтодору, заощаджуючи державні кошти.


"За рахунок застосування ресурсозберігаючих технологій та скоригованого алгоритму дій в особливий період намагаємося зменшити споживання технічної солі та фрикційних матеріалів", – каже Світлана Чернях-Кондрацька.


Світлана Чернях-Кондрацька застерігає водіїв бути уважними за кермом, адже можливе підмерзання вологого покриття доріг.


"Опади тривають. Температура повітря протягом доби коливатиметься від -4 до +1°, – каже Світлана Чернях-Кондрацька. – 30 листопада – без істотних опадів. Вночі та в першій половині дня місцями туман, слабка ожеледь, на дорогах – ожеледиця".

Сторінки:
Нагору