БЕР
П'ятниця
29
12:24

​На Бердичівщині розгорнуто кілька десятків «Пунктів незламності»

Попри намагання ворога змусити Україну капітулювати, знищуючи нашу критичну інфраструктуру та прирікаючи мільйони людей на голодну і холодну зиму, українці продовжують міцно тримати свій фронт. По всіх регіонах нашої держави масово створюються Пункти незламності, де у випадку повного блекауту громадяни зможуть підзарядити свої гаджети, а також зігрітися чи скористатися Інтернетом. Також тут створено запаси медикаментів, їжі та води.

Головна мета всеукраїнського проєкту «Пункти незламності» – допомога населенню у разі виникнення критичних проблем з енергетикою та опаленням.


Двадцять один «Пункт незламності» вже облаштовано і по громадам Бердичівського району, частина з них розміщується у закладах освіти. При цьому варто пам’ятати, що «Пункти незламності», які знаходяться у школах, розпочинають свою роботу виключно після призупинення навчального процесу під часповного блекауту.


Один з «Пунктів незламності» розгорнуто поблизу будівлі Бердичівської районної військової адміністрації по вулиці Соборна, 23. Він вже функціонує та приймає відвідувачів, які бажають підзарядити телефони, випити гарячого чаю та зігрітися. Додатково пункт оснащено терміналом «Старлінк», за допомогою якого забезпечується цілодобовий інтернет-зв'язок. Це дасть можливість громадянам почитати новини чи зателефонувати рідним за допомогою мобільних месенджерів.


Кожен «Пункт незламності» призначений для одночасного перебування певної кількості громадян і оснащений генератором та альтернативними джерелами опалення, а також позначений відповідними розпізнавальними знаками.


Додатково по громадах розміщено інформаційні вказівники щодо розташування «Пунктів незламності».


Доєднатися до проєкту та зробити свій внесок у перемогу можуть і представники бізнесу, облаштувавши у своїх закладах пункти обігріву населення.

Вчора

Сторінки:
Нагору