КВІ
Середа
24
04:02

На Брусилівщині поліція розшукала чоловіка, який пограбував свого односельчанина

​Спільне застілля жителів с. Нових Озерян переросло у грабіж господаря його гостем. Винуватця поліція затримала. Триває досудове розслідування.

16 березня до Брусилівського відділення поліції звернувся 54-річний житель району із повідомленням про пограбування його невідомим у власній оселі. Поліцейським заявник розповів, що подія мала місце напередодні. Зловмисник побив господаря і відібрав 6 тисяч гривень.


З’ясовуючи усі обставини, правоохоронці дізналися, що у той день потерпілий у своїй оселі приймав односельчан, з якими разом чаркував. Тож, запідозрили, що пограбував його, вочевидь, хтось із гостей.


У ході перевірки з’ясувалося, що до злочину причетний 32-річний односельчанин заявника. Свою вину він визнав. Як з’ясувалось, чужі гроші чоловік витратив, упродовж ночі відвідуючи різні розважальні заклади у районі.


Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.186 (Грабіж) ККУ. За чинним законодавством чоловікові може загрожувати від 4 до 6 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору