БЕР
П'ятниця
29
15:30

​На Чуднівщині поліцейські викрили пилораму з необлікованим лісоматеріалом

Поліцейські мають обґрунтовані підозри щодо причетності підприємця до незаконної вирубки лісу на Чуднівщині. З пилорами вилучено необліковану деревину та обладнання для її обробки.

– У провадженні слідчих нашого відділення знаходяться матеріали розслідування незаконної порубки дубів на території районного лісництва. Відтак у результаті спільних заходів з Бердичівською місцевою прокуратурою було встановлено, що до правопорушення може бути причетний один із підприємців, - розповів начальник Чуднівського відділення поліції Сергій Данилюк.


Тож 22 липня на території належного чоловікові підприємства з обробки деревини правоохоронці провели слідчі дії. У результаті виявили майже 22 кубометри лісоматеріалів породи дубу – як сировини, так і готової - оброблених брусів і дощок. Під час перевірки з’ясувались порушення облікових норм лісообігу. Відтак деревину та обладнання для її обробки правоохоронці вилучили.


Наразі слідчі подали клопотання до суду про накладення арешту на вилучене. Досудове розслідування здійснюється за ст. 246 (Незаконна порубка лісу) КК України. Власнику пилорами може загрожувати покарання від штрафу до 3 років ув’язнення.

Сторінки:
Нагору