БЕР
Четвер
28
11:16

​На Херсонщині п'яний житомирянин відібрав у дівчини велосипед, аби доїхати на ньому додому

Злочин стався у місті Скадовськ. Чоловік залишив велосипед на набережній під наглядом знайомої. Через деякий час невідомий чоловік забрав у дівчини двоколісний та поїхав на ньому у невідомому напрямку. Дівчина намагалась зупинити чоловіка, але він її відштовхнув та втік на велосипеді. Власник звернувся в поліцію. Правоохоронці затримали грабіжника упродовж кількох годин. Велосипед повернули власнику.

На місці події поліцейські з’ясували, що зловмисник ймовірно перебував у стані алкогольного сп’яніння. Працівники поліції відпрацювали прилеглу територію та встановили, що 21-річний підозрюваний приїхав в Скадовськ на заробітки з Житомирської області, працює у місцевому барі. Чоловіка знайшли у квартирі, яку він винаймав у місті. Викрадений велосипед він залишив біля під’їзду. Зі слів підозрюваного, він нічого не пам’ятає, тому що перебував у нетверезому стані. Можливо, забрав велосипед, щоб швидше дістатися свого помешкання.


Нині велосипед вилучений та повернутий власнику. За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» (санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років). Досудове розслідування триває.

Вчора

Сторінки:
Нагору