КВІ
П'ятниця
19
18:00

​На Херсонщині в бою з російськими окупантами загинули двоє Захисників з Житомирської області

Як повідомляють в Бердичівській міській раді, Бердичівська громада прощається з Олександром Аніщенком та Сергієм Павлюком. Олександрові у вересні мало виповнитися 45 років, Сергій лише у січні зустрів свої 45… Обидва пішли на війну добровольцями, розповідають рідні.

«Україна продовжує свій лютий спротив російським агресорам. Із кожною дією ворога у зонах бойових дій, із кожним ракетно-бомбовим ударом по мирним містам та селам нація, яку так затято прагнуть стерти з лиця землі сусіди-орки, набирається внутрішньої сили, що, зрештою, перетворить окупантів на руїну.


Самовіддано боронячи рідну землю й право на життя, Україна втрачає своїх синів та доньок, громади – земляків та землячок, українці – своїх найближчих, своїх друзів, колег, сусідів, однокласників. Та сама внутрішня сила не дасть зламатися, і невимовна гіркота й біль від втрат лише зроблять її потужнішою…


Бердичівська громада прощається з Олександром Аніщенком та Сергієм Павлюком. Олександрові у вересні мало виповнитися 45 років, Віктор лише у січні зустрів свої 45… Обидва пішли на війну добровольцями, розповідають рідні. Хтось чув цю фразу у кіно чи бачив у книгах, а Олександр Аніщенко промовив її без зайвих емоцій та пафосу: «Прийде час – ховатися не буду. Воювати комусь же треба. Хто боронитиме країну?»


У цивільному житті обидва були абсолютно мирними, працьовитими чоловіками. Та прийшов час – і вирішили взяти до рук зброю. Пройшли навчання, після чого Олександра направили у район Дніпра, а Сергія – Кривого Рогу. Зрештою, опинилися на Херсонщині, де доблесно виконували свій військовий обов’язок та завдання за призначенням. В останній розмові з близькими небагатослівний Сергій сказав лише, що, мовляв, гаряче. Наступного дня його не стало… Олександр свій останній бій дав, вставши на шляху у російських танків… Билися, як Герої, і цей світ залишили, як Герої. Як Герої відтепер захищатимуть кожного з нас із небес…


Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, Бердичівська міська рада, її виконавчий комітет та уся багатотисячна бердичівська громада глибоко сумують із приводу загибелі Олександра Аніщенка й Сергія Павлюка і висловлюють щирі співчуття їхнім рідним та близьким. Бердичів та Україна будуть пам’ятати, помстяться і переможуть!


Церемонія прощання з загиблими Захисниками України відбудеться 20 липня об 11:00 у гарнізонному Будинку офіцерів. Віддамо шану славним землякам!», - йдеться у повідомленні.

Вчора

Сторінки:
Нагору