БЕР
Четвер
28
14:11

​На Коростенщині поліцейські встановили магазинних злодіїв

Обґрунтовано підозрюваними у причетності до обкрадання магазина у районі виявилися двоє жителів сусідніх сіл. Викрадені товари у них вилучені. Розпочато кримінальне провадження.

Уранці 10 листопада до Коростенського відділу поліції звернулась продавець торговельного закладу у с. Білошиці. Жінка повідомила, що виявила пошкоджений замок і двері у приміщенні магазина, а також сліди чиїхось нічних відвідин. З прилавків зникли харчові продукти та алкоголь.


На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи Коростенського відділу із залученням кінолога зі службовим собакою. Правоохоронці зафіксували слідову інформацію та з’ясовані обставини.


У результаті першочергових заходів оперативники підрозділу кримінальної поліції встановили коло підозрюваних осіб з числа місцевих та жителів навколишніх сіл. Під час перевірки викрилась причетність до нічних відвідин магазина двох чоловіків, 32-річного жителя с. Білошиців та 20-річного жителя сусіднього с. Веселівки. Обидва раніше уже притягувались до кримінальної відповідальності. Свою вину у новому злодіянні вони визнали. Викрадене з магазина поліцейські у них вилучили.


Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка) КК України. Обох чоловіків поліцейські перевіряють на причетність до інших подібних правопорушень у районі.


За чинним законодавством крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення карається ув’язненням на строк від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору