БЕР
П'ятниця
29
12:49

​На Коростенщині селяни допомогли затримати двох крадійок

Дві жительки с. Лісівщини після гостин обікрали свого літнього односельця. З чужими мопедом і металевими речами їх зупинили і передали поліції сільський голова та жителі населеного пункту. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Близько 20 години 14 листопада до Коростенського відділу поліції зателефонувала сільський голова с. Лісівщини із повідомленням про те, що на вулиці люди тримають двох осіб, причетних до крадіжки.


За вказаною адресою прибула група реагування патрульної поліції місцевого відділу, працівники якої застали на місці гурт людей, серед яких - затримані жінки. За зібраними відомостями, селяни звернули увагу на двох «добродійок», які зайшли на подвір’я до 70-річного сусіда. Після спільної вечері гості вивели з дідового обійстя мопед, прихопивши разом і металеві господарські речі. Разом із сільським головою односельчани зупинили підозрюваних у крадіжці.


Затриманими виявилися місцеві жительки, 1975-го та 1978-го р.н. Викрадені у пенсіонера речі у них вилучені.


У рамках розпочатого за ч.2 ст.185 (Крадіжка) ККУ кримінального провадження поліція встановлює усі обставини та перевіряє жінок до інших подібних протиправних дій.


За чинним законодавством підозрюваним може загрожувати покарання від піврічного арешту до позбавлення волі на строк до 5 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору