БЕР
Вівторок
19
08:54

​На Олевщині поліцейські розшукали грабіжника

Уночі 1 березня на вулиці м. Олевська незнайомець ударив 18-річного містянина та відібрав у нього мобільний телефон. Правоохоронці розшукали правопорушника та вилучили чужий ґаджет. Нині триває досудове розслідування, причетному до пограбування може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

3 березня до місцевого відділення поліції звернувся 18-річний житель м. Олевська із заявою про грабіж. Хлопець розповів, що кілька днів тому вночі йшов вулицею міста, коли раптом невідомий чоловік кілька разів ударив його в обличчя та забрав з кишені куртки мобільний телефон. Хлопець зважився розповісти про все батькам та звернутися до поліції тільки через добу.


Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Оперативники карного розшуку та дільничні офіцери розпочали заходи для встановлення всіх обставин, у тому числі опитували місцевих жителів у пошуках свідків та очевидців, проводили інші необхідні дії. Результатом їх роботи стало викриття у причетності до пограбування 25-річного місцевого жителя.


Чоловіка розшукали, він визнав свою провину. Як з’ясувалось, викрадений ґаджет він віддав у користування своїй знайомій. Тож телефон вилучили у дівчини.


Нині триває подальше досудове розслідування. Законодавством грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, карається позбавленням волі на строк від 4 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору