БЕР
П'ятниця
29
13:48

​На Овруччині у ДТП потрапив іноземець

Дорожньо-транспортна пригода сталася 25 липня близько 16.40 на автошляху Могилів-Подільський – Виступовичі. Унаслідок зіткнення з лісовозом травми отримав мотоцикліст. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Попередньо встановлено, що водій мотоцикла «Suzuki Bandit», 37-річний громадянин Республіки Білорусь, рухаючись автошляхом, здійснив зіткнення з автомобілем КАМАЗ, під керуванням 50-річного жителя м. Овруча, який виїздив на дорогу з лісового масиву.


У результаті ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до реанімаційного відділення Овруцької райлікарні.


Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


Поліція закликає усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.


Водіям автомобілів нагадує: аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість та виконуючи маневри, не забувайте переконатися, що це буде безпечно для інших учасників руху. Пам’ятайте про присутність на дорогах значної кількості двоколісних транспортних засобів: зауважте, що такі керманичі є повноправними учасниками дорожнього руху, тому слід ставитися до них з повагою.

Сторінки:
Нагору