БЕР
Четвер
28
13:41

​На період карантину рекомендують заборонити роботу ринків на всій території Житомирщини

У Житомирській області на період дії карантинних заходів рекомендовано заборонити функціонування ринків, базарів та павільйонів, в тому числі місць стихійної торгівлі. Таке рішення прийнято 18 березня під час позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У роботі комісії взяв участь перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко. Під час засідання комісії наголошувалось на тому, що, попри введення карантину та обмежень у роботі багатьох закладів та підприємств, в області виявляють непоодинокі випадки функціонування ринків та стихійних місць торгівлі.


Задля запобігання розповсюдження небезпечного коронавірусу комісією прийнято рішення - рекомендувати головам райдержадміністрацій, міським головам, головам об'єднаних територіальних громад, керівникам підприємств та організацій усіх форм власності заборонити функціонування ринків, базарів та павільйонів, в тому числі місць стихійної торгівлі, на відповідній території до 03 квітня 2020 року, тобто на період карантину.


Нагадаємо, що з 16 березня на території області протягом 30 діб діятимуть певні обмеження.


Пресслужба обласної ради

Вчора

Сторінки:
Нагору