КВІ
Субота
20
00:58

​На території Бердичівського району розпочато поточний ремонт доріг

Теплі дні є сприятливою порою для проведення ремонтних робіт на автошляхах Бердичівського району. Війна внесла свої жорстокі корективи у повсякденне життя та плани українців, проте поки у нашому регіоні відносно мирно, є час зайнятися поточними справами. У тому числі і ремонтом доріг, так як це питання є найбільш проблемним у територіальних громадах Бердичівського району.

Постановою Кабінету міністрів України було дозволено проведення поточного ремонту доріг, чим фактично запущено цьогорічні дорожні роботи на Житомирщині. Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк завжди особисто контролює хід на якість виконання робіт по ремонту доріг у громадах Бердичівського району.


У четвер, 16 червня, вона побувала у одній з територіальних громад, де завершується поточний ремонт центральної дороги села Бистрик. Людмила Димидюк поспілкувалася з представниками підрядної організації, що виконує відповідні роботи, поцікавилася станом справ та чи вкладаються робітники у заплановані терміни. Визначивши, що проблемні питання наразі відсутні, начальник Бердичівської РВА побажала робітникам успіхів та подякувала за їх працю.


«Я щиро вірю у те, що війна не затримається в моїй державі надовго та закінчиться виключно перемогою України. Тому навіть у цей складний воєнний час маємо дбати про благоустрій своїх населених пунктів. Саме тому відповідні роботи по ремонту згідно затвердженого раніше плану вже розпочалися на території Бердичівського району. Хочу наголосити, що сьогодні у зв'язку з бойовими діями призупинена Програма Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво". Та я переконана, що ми продовжимо реалізацію усіх наших незавершених проектів після здобуття миру та нашої перемоги» - зазначає Людмила Димидюк

Вчора

Сторінки:
Нагору