БЕР
Четвер
28
14:14

​На території Житомирської області закрили вже 13 незаконних АЗС

Про це проінформували під час засідання міжвідомчої робочої групи щодо боротьби з нелегальними автозаправними станціями на території Житомирської області. Так, у період з 27 грудня 2019 року по 7 січня 2020 року вже закрили 13 АЗС, котрі працювали незаконно.

Сьогодні, 8 січня, відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з проведення спільних заходів із ліквідації нелегального обігу та нелегальної роздрібної торгівлі пальним та нафтопродуктами на території Житомирщини за участю голови ОДА Віталія Бунечка та його заступника Віктора Градівського.


«У всіх районах будуть створені робочі групи, які будуть очолювати голови РДА. Кожен підрозділ правоохоронних та контролюючих органів має бути залученим до роботи. Ці робочі групи в районах та ОТГ мають здійснювати перевірку незаконних автозаправних станцій на своїх територіях», – відмітив Віталій Бунечко.


Віктор Градівський проінформував, що у січні в області обстежили автозаправні станції у Житомирі, Новоград-Волинському, Житомирському, Коростишівському та Радомишльському районах. У результаті перевірок робочою групою вже закрили 13 АЗС. Крім того, є станції, котрі самостійно припинили свою роботу.


В області продовжується перевірка легальної діяльності АЗС. В першу чергу робоча група обстежує ті, які ймовірно взагалі не мають дозволів на продаж паливно-мастильних матеріалів, проте паралельно перевіряє дозвільні документи діючих автозаправних станцій.


Нагадаємо, що в області діє «гаряча лінія» щодо виявів фактів незаконної діяльності АЗС. Якщо у вас є інформацію про нелегальні станції – телефонуйте за номером – (0412) 47-46-33.

Вчора

Сторінки:
Нагору