КВІ
П'ятниця
19
18:39

​На виїзді з Житомира невідомі чоловіки заштовхали молоду жінку в автомобіль. ВІДЕО

Увечері останнього дня березня поліцейські мали надтривожне повідомлення від очевидців події: на виїзді з Житомира на автозаправцітроє чоловіків силоміць заштовхали молоду жінку в автомобіль та поїхали у сторонуБердичева. По тривозі були підняті працівники Житомирського районного управління, зокрема відділу поліції №1, та Бердичівського районного відділу- на території обох районів було введено «Перехват».

Завдяки записам камер відеоспостерження поліцейські швидко перевірили отриману інформацію та встановили номерні знаки транспортного засобу ймовірнихпорушників. Автомобіль «БМВ» чорного кольору дійсно рухався у напрямку Бердичева.


Наздогнали його між селами Осиковим та Гришківцями інспектори сектору реагування патрульної поліції відділу поліції №1 Житомирського районного управління. У салоні авто знаходились лиш троє чоловіків. На запитання поліцейських про жінку молодики відповіли плутаними поясненнями.


У результаті вдалося з’ясувати, щочоловіки приїхали на Житомирщину, аби поміститиїї до спеціального закладу для проходження корекційної програми. Неподалік місця призначення вони зупинились на автозаправці для перепочинку. Однак у жінки стався напад і вона різко змінила свої наміри щодопоїздки.


Очевидцями цього конфлікту і стали випадкові керманичі та пасажири інших автівок, які відразу набрали «102». Ми дякуємо усім, хто не залишився байдужим до ситуації.


Завдяки вашій інформації поліцейські швидко встановили та наздогнали автомобіль. І хоч, як з’ясувалось згодом, ці події мали побутовий характер, ваша допомога дійсно потрібна нам і важлива для нас!


Ділимось з вами тим, що ми першочергово встановили. Чоловіки, як і жінка – жителі Одеси. Їй 29 років і вона мати двох дітей, однак має певні проблеми зі здоров’ям. Чоловіки, віком від 47 до 35 років, намагаються допомогти з їх вирішенням, звернувшись до одного із закладів Житомирщини. Наразі жінка (за згодою) залишилась там, а її знайомі після перевірки поїхали додому.


Сторінки:
Нагору