БЕР
Четвер
28
23:31

​На Житомирщині 17-річний парубок викрав... тракторний причіп

Пулинські поліцейські розшукали 17-річного крадія тракторного причепа. Жителя сусіднього, Баранівського, району викрили у крадіжці майна, належного пенсіонерці. Нині триває досудове розслідування. З подвір’я 54-річної жительки с. Павлівки вночі зник тракторний причіп. Про це вона повідомила до Пулинського відділення поліції.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що саморобний причіп стояв біля будинку, розташованого на околиці села. А під час огляду місця події оперативники помітили характерний слід, який і допоміг встановити місце знаходження викраденого майна.


- Причіп розшукали у сусідньому селі, вже у Баранівському районі, - розповідає начальник Пулинського відділення поліції Віктор Лисюк. – Місцевий житель, власник домогосподарства, де знаходилось викрадене, повідомив, що тут його залишив односелець, попросивши про тимчасову стоянку.


Поліцейські розшукали 17-річного хлопця, на якого вказав чоловік. Той у скоєному зізнався. За словами парубка, увечері він повертався на гужовій підводі з лісу. Тоді й помітив, що у вікнах крайньої сільської хати темно, а на подвір’ї стоїть причіп. Він приладнав його до воза і поїхав геть.


Викрадене поліцейські вилучили.


Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Парубку може загрожувати покарання у вигляді штрафу або громадських робіт, або виправних робіт, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Сторінки:
Нагору