КВІ
Субота
20
08:03

​На Житомирщині біля розважального закладу в жінки прямо з сумочки викрали 8 тис грн

Поліцейські з’ясовують обставини викрадення значної суми з жіночої сумочки на Коростенщині

49-річного жителя Словечанської громади правоохоронці обґрунтовано підозрюють у вчиненні крадіжки 8 тисяч гривень із залишеної без нагляду жіночої сумки. Триває досудове розслідування.


9 серпня до відділу поліції №1 (м. Овруч) Коростенського районного управління поліції звернулася 38-річна жінка. Заявниця розповіла, що ненадовго залишила без нагляду свою сумочку в альтанці біля розважального закладу, в якому відпочивала. Вочевидь, легковажністю жінки хтось скористався і забрав сумку разом з грошовими коштами, що в ній знаходились.


Оперативники підрозділу кримінальної поліції у ході спілкування з можливими свідками події отримали відомості, що до правопорушення може бути причетний 49-річний житель с. Острови.


Під час перевірки ця інформація підтвердилась. Чоловік зізнався, що помітив в альтанці сумочку, до якої тривалий час ніхто не підходив, а коли знайшов у ній гроші, то вирішив забрати їх і відразу попрямував до місцевого магазину.


Наразі за вказаним фактом слідчі проводять досудове розслідування за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті таємне викрадення чужого майна карається від штрафу до обмеження волі терміном до 5 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору