КВІ
П'ятниця
26
00:10

Ігор Гундич: ​На Житомирщині будуть «водити за руку» інвестора і допомагати

Житомирщина дає «зелене світло» для інвесторів та повну підтримку в реалізації інвестиційних проектів. Тут готові «водити за руку» інвесторів і допомагати проходити всі бюрократичні процедури. Про це повідомив 28 вересня, під час презентаційної зустрічі з інвесторами та бізнесом голова облдержадміністрації Ігор Гундич.

«Ми маємо єдину позицію влади у відношенні до інвесторів: «зелене світло» на реалізацію проектів. Ми – область, яка хоче розвитку. Тому робити бізнес у нас просто – ми готові водити інвестора за руку, мінімізувати бюрократичні процедури, разом займатися пошуком ділянок та вирішувати будь-які складні питання. Для цього на Житомирщині діє Рада інвесторів. Тепер ще є і Агенція Регіонального розвитку», – повідомив Ігор Гундич.


Бізнесу та інвесторам цікава АРР (агенція регіонального розвитку), яка створена для спрощення роботи бізнесу, реалізації нових інвестиційних проектів. За пропозицією бізнесу, агенція готуватиме конкретні інвестпроекти, за які одразу зможуть братися інвестори.


Депутат обласної ради, керівник агрокомпанії «Зоря» Ірина Костюшко розповіла, як працюється бізнесу на Житомирщині та про перспективи льонарства.

Вчора

Сторінки:
Нагору