БЕР
П'ятниця
29
01:46

​На Житомирщині четверо випускників здали ЗНО на 200 балів

ЗНО на 200 балів у Житомирській області здали четверо випускників з Житомира, Іршанського, Баранівського та Любарського районів. Двоє з них отримали найвищий результат із ЗНО з хімії, ще двоє – із історії України та англійської мови.

Кореспонденти Суспільного поспілкувалися з Валерією Шепетько – ученицею житомирського екологічного ліцею №24, яка здала на 200 балів ЗНО з англійської мови. Дівчина каже, що спеціально до іспиту не готувалася, адже англійську вивчає з дитинства, а ще – їздить в англомовні табори та спілкується з іноземцями.


"Я була дуже рада. По іншим предметам не очікувала такі високі бали. Дуже переживала перед ЗНО. Спеціально до англійської мови я не готувалася. До початку 11 класу у мене вже був високий рівень володіння англійською мовою – я брала участь в олімпіадах, їздила в англомовні табори, спілкувалася з іноземцями".


Валерія мала успіхи не лише у вивченні англійської мови, розповіла класна керівниця дівчини Олеся Ковальчук:


"Талановита людина талановита у всьому. 100 відсотків це про нашу Валерію. Вона людяна, добра, щира, відповідальна. Завдяки цьому має багато друзів. У Валерії є риса, так як скромність. Вона ніколи не хвалилася своїми успіхами. Хоча насправді відрізнялася від інших. Її наполегливість і постійна праця були помітні і на перервах, коли інші слухали музику, хоча і Лера так теж інколи робила, але часто сиділа за підручниками".


Директорка екологічного ліцею №24 Ганна Дудік говорить, що хоча Валерія і була впевнена у собі, та до цього вона доклала дуже багато зусиль. За її словами, Валерія – старанна учениця, одна з найкращих у школі – тому і має такий результат.


"Хочу подякувати батькам і всім рідним за підтримку, а вчительці англійської мови – за те, що вірила в мене", – каже Валерія.


Суспільному вона розповіла, що цьогоріч планує вступати до медичного інституту, бо з дитинства мріє допомагати людям.

Вчора

Сторінки:
Нагору